Aldrig tidigare varit så fet

Fredrik Arvidsson är fet

Så här fet som jag är nu har jag aldrig tidigare varit. Jag vågar inte väga mig men skulle tippa på att jag väger minst 110 kilo. Min kropp mäter 188 centimeter.

Med start i dag lägger jag om kosten och i morgon slänger jag onyttiga matvaror. Jag ska även lägga om styrketräningen. Måste få bort ur skallen att jag ska träna med tunga vikter för att bli så stor och stark som möjligt. Vid min ålder lämpar sig inte den inställningen.

När jag för några veckor sedan mätte blodtrycket var det väldigt högt, vilket kan bero på den kraftiga övervikten. Bara av den anledningen bör jag gå med i vikt.

Jag har den senaste tiden även haft ont i huvudet, vilket jag tidigare aldrig brukar ha. Det är även tungt att promenera längre sträckor och jag blir helt slut efteråt.

Jag har skrivit många gånger här på bloggen att jag måste gå ned i vikt. Det är bara att hoppas att jag denna gång gör slag i saken.

Som jag tidigare påpekat är det läkemedlet Mirtazapin som ger mig en glupande aptit, främst i en tidsrymd om fyra timmar efter intag. Av den orsaken borde jag byta medicin men det är svårt att få gehör om detta hos primärvården, där jag bollas runt bland olika läkare. Kanske kan psykiatrin, där jag nu genomgår en neuropsykiatrisk utredning, visa större förståelse och lyhördhet.

Den första snön

Snön vräker ned
Snön vräker ned i Sundsvall.

I förrgår föll den första snön och i dag har det fortsatt att snöa.

Publicerat den
Kategoriserat som Dagboken

Av Fredrik Arvidsson

Outsider.